Nieuwe front-end versterkt koppositie BinckBank

  • Front-end BinckBank transactiesite
  • Andere projecten: Beleggingswinkel, Academy, Pimp My Alex,Binck Trader
  • Klant sinds: 2007

De kracht van onze aanpak is dat we met veel maatwerk flexibele oplossingen hebben neergezet. Daarbij voldoen we volledig aan de zeer strenge regels van BinckBank voor online beleggen.
 

BinckBank transactiesite 

BinckBank is een zeer succesvolle online beleggingsbank. Om het groeiende aantal online beleggers te kunnen blijven bedienen was een nieuwe website nodig. 80db heeft hiervoor de front-end ontwikkeld. De beleggende klant (inmiddels 430.000 Nederlanders) beschikt nu over tools als een optiewijzer, orderhotlist, analistenadvies en realtime streaming koersen. De website is voorbereid op verdere groei van het aantal online beleggers en online toepassingen.
 

Technisch complex

De nieuwe website stelde hoge eisen aan de technologie:

  • Javascript voor realtime streaming koersen.
  • .NET voor achterkant en koppeling met de Binck-systemen.
  • Flash voor tonen verschillende interactieve koersgrafieken.
  • De code is volledig geschreven conform de (coding) standaarden van BinckBank.

Wij hebben de website geïntegreerd met de back-end systemen van BinckBank en koppelingen gemaakt met externe providers als Tostrams.

Ons uitgangspunt was een flexibel framework voor de website. Hiermee is de site makkelijk te onderhouden en uit te breiden met nieuwe functionaliteiten voor nog meer gebruikersinteractie.
 

Over Binck Bank

BinckBank is met 430.000 klanten en 9 miljoen effectentransacties de grootste aanbrenger van particuliere orders in Nederland en nummer 5 van Europa. 80db werkt voor Binck sinds 2007.

Wil je ook een website die kan meegroeien met uw markt? Maak een afspraak over de mogelijkheden.