Cases

Klant:

Vereniging van Effectenbezitters

Werk:

Nieuwswebsite en CMS

De beleggingsfondsendatabase van de VEB is de meest uitgebreide database in de Nederlandse markt.

Website en CMS

De VEB geeft beleggers actuele informatie over aandelen en beleggingsfondsen. Er wordt dagelijks nieuwsberichten en koersinformatie geplaatst. De structuur van de website en de vindbaarheid van informatie is cruciaal voor het succes van VEB. Naast het verbeteren van het CMS, hebben we de website herontwikkeld op basis van deze twee uitgangspunten.

VEB website on a desktop PC, tablet and mobile device

Hergebruik van CMS

In plaats van het CMS van de VEB te vervangen, hebben we een koppeling gebouwd waardoor er nieuwe functies aan het huidige CMS kunnen worden toegevoegd. Zo maken we een CMS op maat en hebben specifieke wensen van de VEB kunnen realiseren die eerder niet mogelijk waren. Zo vinden we oplossingen die passen in ieder budget.

VEB website fund details on a tablet
VEB website artikeloverzicht on a tablet

Actueel datamanagement door externe feeds

Het CMS verwerkt actuele koersinformatie en nieuwsitems door de koppeling met verschillende externe bronnen. Zo hebben contentmanagers altijd realtime informatie en kunnen zij deze eenvoudig personaliseren en plaatsen op de website. De belegger heeft via de website van de VEB toegang tot een zeer uitgebreide database aan (interactieve) informatie over beleggingsfondsen en aandelen, met vergelijkingsmogelijkheden en alertfuncties.

Voor de kenners

Wat hebben we gedaan:

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Bel of mail ons voor meer informatie. We denken graag met u mee.

Neem contact met ons op
Back to top