Wellmobile mobile recruitment

  • Mobile website, desktop website
  • Concept, design en bouw
  • C# en .NET-framework
  • CMS implementatie
  • Klant sinds 2013


Mobile first en responsive design

Waar in het verleden websites voornamelijk werden ontworpen vanuit een desktop perspectief, is hier vanuit een ander gedachtegang gestart. De laatste jaren zijn schermresoluties in alle groottes te vinden, zowel grotere als de vele kleine formaten. Denk alleen al aan de verschillende tablet formaten die in omloop zijn. ‘Mobile first’ is dus iets waar 80dB zich steeds meer mee bezig houdt. Bij Wellmobile ligt de focus volledig op mobile recruitment, is dit een logische aanpak van de opdracht. 

Door gebruik te maken van responsive design kan de website zich makkelijk aanpassen aan welk formaat er ook gevraagd wordt. Wellmobiles website is dus makkelijk schaalbaar, waarbij de verschillende functionaliteiten van de website zich flexibel aanpassen aan de beeldschermresolutie. Bovendien kunnen de functionaliteiten makkelijk via touchscreens bediend worden, zodat via elke tablet de website bediend kan worden. Een voorbeeld is de uitgebreide vacature zoekfunctionaliteit die in de website is meegenomen. Aan back-end kant is gekozen voor C# en .NET-framework als programmeertalen.  


Meedenken met de klant

Wij denken graag mee met de klant om zo tot een zo gemakkelijk mogelijke oplossing te komen. In het geval van Wellmobile zijn een paar onderwerpen tegelijk aangepakt. Naast het responsive design heeft 80dB ook een CMS-systeem geïmplementeerd om beheer van de website eenvoudig en in eigen beheer te houden. Er is voor Umbraco gekozen vanwege het grote gebruikersgemak van het systeem en de vele mogelijkheden om het systeem op maat te configureren voor Wellmobile. Naast de back-end is ook de interface door ons gedesignd. Dit geldt uiteraard voor de typografie, kleurstelling en de iconen, maar de meest in het oog springende aanpassing is toch het nieuwe logo dat is ontworpen. Bij Wellmobile wordt deze al regelmatig als ‘de nieuwe pacman’ betiteld.


Over Wellmobile

Vanwege de toenemende vraag van opdrachtgevers voor mobile recruitment heeft Wellmobile zich als eerste recruitmentbureau  gespecialiseerd op de mobiele markt. Wellmobile is gespecialiseerd in werving en selectie van mobile developers en mobile marketing en sales professionals. Kortom, Wellmobile heeft vele vacatures en kandidaten binnen m-commerce.