Online impact

Wat wij doen is een combinatie van creatie en techniek, van front-end en back-end. We bouwen websites, merkcampagnes en grote, technische sites. Ons team is een mix van programmeurs en designers, van denkers en doeners die samen zorgen voor een perfect eindresultaat.

Concepten met online impact
We maken concepten voor volledig nieuwe ideeën of voor websites en merken met een dringende behoefte aan een opfrisbeurt. Zo hebben wij online marketing concepten ontwikkeld en uitgevoerd voor Canon IXUS, PayPal, OnlineSeminar, O'Neill en Eddy Merckx Shoes.

Interactief en grafisch ontwerp
Interactief en grafisch ontwerp zijn het eerste contact met jouw merk online. Dat moet dus heel goed zijn.  Wij vertalen concepten naar een interactie-ontwerp en een grafisch ontwerp, meestal in de vorm van website design. Uiteraard nemen we je merkwaarden daarin mee, maar we proberen er altijd iets aan toe te voegen.

Hardcore techniek
Tot slot, de mensen die concept, interactie en vormgeving omzetten naar een solide technisch platform. Ook zij werken bij 80dB. Technisch zware jongens en meisjes die nergens voor terugdeinzen. Wat blijkt uit de vele projecten die we voor Binck Bank, Douwe Egberts, Marktplaats, Alex, Online Seminar en ING hebben uitgevoerd.

Samengevat
Type projecten: techniek, creatie, front-end, back-end, website design, online marketingwebinar software en financiele software
Type werk: concept, design, bouw, animatie

We doen dus veel, voor klanten die hoge eisen stellen aan hun branding en het functioneren van hun sites. Opdrachtgevers van 80dB zijn o.a. Peugeot, ABN AMRO, Rich (SVZ), Alex, PayPal en de VEB. Bekijk de cases van 80dB.

Maak kennis met onze mensen en mogelijkheden. Praat met Martijn Monster. Bel hem op 020 – 528 99 33. Of stuur een mail naar whatwedo@80db.nl.