Een ander geluid

We hebben de naam 80dB niet zo maar gekozen. 80dB is het geluid van het begin. Het begin van alles waar geen eind aan komt.

Zo zien wij ook onze opdracht voor klanten: iets neerzetten dat impact heeft en nog lang na dreunt. Geen herrie, maar een ánder geluid in web design, online marketing, webdevelopment en financiele software. Dat belooft 80dB en het klinkt goed.

Sinds onze start in 2006 werken we op deze manier. We hebben veel zichtbare projecten gedaan, onder andere web design en online marketing voor Peugeot, O’Neill en Canon, maar ook onzichtbare zoals voor Alex en Binck Bank in de vorm van (financiële) software. Grote technische projecten achter de schermen van online beleggen. Onzichtbaar, maar uiterst succesvol. Bekijk onze cases voor een overzicht.

In 2014 gaan wij op dezelfde voet verder met het maken van campagnes, themasites en grote back-office sites. We doen front-end en back-end (website development), leveren creatief (website design, online marketing) en technisch werk (software). Dit is wat we doen.

Maak een afspraak, voor het geluid dat je van 80dB mag verwachten.