Cases

Klant:

FiveDegrees

Werk:

Optimalisatie proces aanmelden nieuwe klanten

Een webportal dat direct aansluit op uitgebreide backoffice databases en gegevens veilig uitwisselt.

Uitwisseling en verificatie gegevens uit meerdere databases

Het doel van Five Degrees is om banken en andere bedrijven in de financiële sector inzicht te bieden in alle activiteiten die klanten bij de financiële instelling ondernemen. Alle afzonderlijke processen worden gebundeld en geven een volledig overzicht van activiteiten.

Zorgen dat een prospect een klant wordt is een belangrijke onderdeel van dit proces. De website die FiveDegrees hiervoor inzet, hebben we opnieuw vormgegeven en gebouwd. De stappen die een nieuwe klant moet doorlopen om zich aan te melden, hebben we gemoderniseerd en geoptimaliseerd. Het aanmeldproces is voor de klant intuïtiever en gemakkelijker geworden. De ingevoerde data wordt direct opgeslagen en als statusoverzicht op te vragen.

Gegevensuitwisseling tussen systemen

Het webportal dat we hebben gebouwd zorgt ervoor dat tijdens het aanmelden de gegevens worden gecontroleerd met de gegevens uit de backoffice en de aanvraag verder voldoet aan alle vereisten om deze zo snel mogelijk af te kunnen handelen. Zo worden er direct de vereiste backgrond checks uitgevoerd. Aanmelden gaat sneller, eenvoudiger en de gegevens worden meteen geverifieerd en opgeslagen.

Voor de kenners

Wat hebben we gedaan:

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Bel of mail ons voor meer informatie. We denken graag met u mee.

Neem contact met ons op
Back to top