Cases

Klant:

OnlineSeminar

Werk:

Ontwikkeling en uitvoering interactieve website voor webinars

Er is geen uitgebreide instructie nodig, starten met OnlineSeminar is simpel.

Webinars hosten en bijwonen zonder software

Voor OnlineSeminar hebben we een platform ontwikkeld waar realtime webinars gegeven en gevolgd kunnen worden. Zonder dat men daarvoor software moet downloaden of installeren. Het is eenvoudig en intuïtief in gebruik en geschikt voor desktop en mobiel.
Niet alleen wordt een webinar via de website van OnlineSeminar gehost, maar ook het beheer en opvolging vindt vanuit het platform plaats. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het importeren van adreslijsten, versturen van herinneringen en opnames, het maken van rapportages en zelfs een betaalfunctie.

Ontelbaar veel deelnemers

Er is geen limiet aan het aantal deelnemers dat een webinar bij kan wonen. Er kunnen ontelbaar veel deelnemers aansluiten, zonder dat dit ten koste gaat van snelheid of functionaliteit.
Om de interactie tussen de webinarhost en de deelnemers te vergroten, hebben we slimme tools geïntegreerd. Een deelnemer wordt meer betrokken bij de webinar door interactieve elementen zoals polls, enquête en/of examenvragen. Tijdens een webinar kunnen deelnemers realtime chatten met moderatoren.

Internationaal platform

OnlineSeminar is al actief in 4 landen en heeft grote internationale ambities. Daar hebben we bij de ontwikkeling van het platform rekening mee gehouden. Zowel de front- als de back-end zijn gemakkelijk aan te passen (bijvoorbeeld toevoegen van een taal) en is het platform snel schaalbaar bij een grote toename van gebruikers.

Voor de kenners

Wat hebben we gedaan:

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Bel of mail ons voor meer informatie. We denken graag met u mee.

Neem contact met ons op
Back to top