Cases

Klant:

The Finance Navigator

Werk:

Financieel inzicht voor startups

Door de agile aanpak boeken we snelle resultaten.

Een complex rekenmodel vertaald naar een gebruiksvriendelijke single page website

Een ‘online CFO’ voor startups en scaleups.
Deze financiële planningssoftware, speciaal ontworpen voor startups en scaleups, moet de snelgroeiende bedrijven gaan helpen robuuste financiële prognoses te maken die hen helpt bij het sturen van hun onderneming en het overtuigen van investeerders.

Samen met het Finance Navigator team van de opdrachtgever hebben wij de software ontwikkeld dat een complex en uitgebreid rekenmodel vertaalt in een gebruiksvriendelijk en overzichtelijk online financieel dashboard. Op basis van ingevoerde gegevens en voorgeprogrammeerde scenario’s kunnen betrouwbare financiële prognoses worden afgegeven en worden er naast gedetailleerd inzicht ook heldere aanwijzingen gegeven door deze online CFO.

Agile samenwerking

De website is eerst op kleine schaal binnen de organisatie uitgerold met 50 klanten, maar dit project heeft wereldwijde ambities en moet de hoge verwachtingen van de opdrachtgever waar gaan maken. Met het IT-team van de opdrachtgever is een bijzondere samenwerking tot stand gekomen om te zorgen dat de website aan de strenge standaarden voldoet.
Door de agile ontwikkelingen heeft de opdrachtgever al in een vroeg stadium demo’s kunnen geven aan verschillende stakeholders en doelgroepen om bekendheid en draagvlak te genereren en om alle belanghebbende te enthousiasmeren.

Voor de kenners

Wat hebben we gedaan:

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Bel of mail ons voor meer informatie. We denken graag met u mee.

Neem contact met ons op
Back to top