Cases

Klant:

The Order Machine (TOM) MTF

Werk:

Webdevelopment met gebruiksvriendelijke en stabiele software applicaties

Gefocust op innovatie en optimalisatie tillen we beurssoftware naar een hoger niveau.

Financiële software op maat

Vanaf de oprichting van de start-up TOM MTF zijn wij betrokken bij de ontwikkeling van dit beursplatform. TOM is een platform dat o.a. banken, market makers, brokers en handelaren toegang geeft tot snelle handel in aandelen en opties en daarbij de ‘best execution’ prijs te bieden. Voor TOM MTF hebben we onder andere het platform gemaakt waar met realtime streaming koersen door TOM transparantie aan de markt werd gegeven over de prijs.

CMS in eigen beheer

We werken veel met een vast content management systeem. Dit biedt uitgebreide mogelijkheden voor ons als webdeveloper maar ook voor de eindgebruiker. Het is voor de contentmanagers eenvoudig te onderhouden en te gebruiken. Het plaatsen van actuele en nieuwe content gebeurt volledig in eigen beheer.

Verschillende processen geautomatiseerd

Veel processen binnen TOM zijn door ons geautomatiseerd. Daar waren snelheid, integriteit en stabiliteit steeds terugkerende belangrijk onderdelen. Veel data, met een hoge snelheid realtime verwerken, opslaan en doorsturen naar verschillende gekoppelde externe systemen. Daarnaast is al deze data en de verwerkingsprocessen op een gebruikersvriendelijke en overzichtelijke manier inzichtelijk gemaakt.

Voor de kenners

Wat hebben we gedaan:

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Bel of mail ons voor meer informatie. We denken graag met u mee.

Neem contact met ons op
Back to top