Cases

Klant:

Vereniging van Effectenbezitters

Werk:

Nieuwswebsite en CMS

Al het nieuws en informatie over beurs en beleggen uit verschillende bronnen op een website gebundeld

Website en CMS

De VEB geeft beleggers informatie over alles wat met aandelen, beleggingsfondsen, beurzen en de beursgenoteerde bedrijven te maken heeft. Er wordt dagelijks actueel nieuws en fondsinformatie getoond. De structuur van de website en de vindbaarheid van informatie is cruciaal voor het succes van VEB. Naast het verbeteren van het CMS, hebben we de website herontwikkeld op basis van deze twee uitgangspunten.

standaard CMS en meer

In plaats van het CMS van de VEB volledig nieuw te maken, hebben we een koppeling en addons gebouwd waardoor er een hele set nieuwe functies aan een standaard CMS zijn toegevoegd. Zo maken we een CMS op maat en hebben we de specifieke wensen van de VEB kunnen realiseren die eerder niet mogelijk waren.

Actueel datamanagement door externe feeds

Het CMS verwerkt actuele koers-, fondsinformatie en nieuws door de koppeling met verschillende externe bronnen. Deze gegevens worden automatisch ingeladen en georganiseerd. En dat scheelt veel tijd. Contentmanagers kunnen de informatie vervolgens bewerken en personaliseren.
De belegger heeft via de website van de VEB nu onder andere toegang tot een zeer uitgebreide database aan (interactieve) informatie over beleggingsfondsen en aandelen, met vergelijkingsmogelijkheden en handige factsheets.

Voor de kenners

Wat hebben we gedaan:

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Bel of mail ons voor meer informatie. We denken graag met u mee.

Neem contact met ons op
Back to top